Jomdownloadlagu.com ♪♫
Jomdownloadlagu.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Via Vallen - Sayang

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Via Vallen - Sayang Gratis

Download Lagu MP3

  • Nama: Via Vallen - Sayang
  • Pengunggah: Bagas Dot ID
  • Lamanya: 4:55
  • Melihat: 1,342,229
  • Kualitas: MP3 128bps

Kumpulan lagu Via Vallen - Sayang di Jomdownloadlagu.com gratis. Kumpulan lagu Via Vallen - Sayang di Jomdownloadlagu.com - Musik - lagu favorit dari tahun. Semoga Anda musik bahagia. Kumpulan lagu Via Vallen - Sayang mp3 gratis

Lirik lagu

Via Vallen - Sayang
sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

wis tak coba ngelaleke jenengmu soko atiku
sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu
pepuja neng ati nanging koe ra reti
koe sik tak wanti-wanti
malah jebul saiki koe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
koe medot tresno demi wedokan liyo
yo wes ora popo, insyaallah aku iso lilo

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku





hari demi hari uwis tak lewati
yen pancen dalane kudu kuwat ati
ibaratke sego uwis dadi bubur
nanging tresno iki ora bakal luntur
sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
ora ono liane sing iso dadi penggantimu
wis tanggung awakmu sik cocok neng atiku
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

sayang opo krungu tangise atiku
mengharap koe bali neng jero ati iki
nganti rambutku putih, nangis eluh dadi getih
mbok yo gek ndang bali ngelakoni tresno suci

aku marang sliramu kok ragu meng atiku
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi
selamanya samapi akhir hayat ini

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

percoyo omong pujamu
cintaku tetap abadi

Lihat juga

Lagu terkait

OM Palapa 'Kandas'

41,249 - 05:01:55

BTS (방탄소년단) - 작은 것들을 위한 시 (Boy With Luv) (Feat. Halsey) (Apocalypse Remix)

42,268 - 15:55:33

Kereto jowo

130,165 - 06:03:19

ALBUM BONDAN PRAKOSO & FADE TO BLACK TERBAIK 18 LAGU

616,849 - 18:48:07

Bondan prakoso&faketoblack full. Mp3

99,856 - 21:53:00

Boy With Luv

9,896 - 06:11:23

Baegod x Sbvce ft. Nate Curry - God's Gift

3,366,033 - 20:45:38

BTS: Boy With Luv (feat. Halsey)

23,646 - 08:40:03

Boy With Luv Feat.Halsey

9,672 - 05:53:49

Boy With Love - BTS

8,240 - 22:43:32

John Jenin - XPDC

14,893 - 21:19:26

Jangan nget ngetan.mp3

55,601 - 14:26:12

FDJ_EMILY_YOUNG__-_JANGAN_NGET_NGETAN_[Official_Music_Video]_|_Reggae_Version.mp3

382,601 - 14:26:12

GELANDANGAN - Sodiq Monata - Karaoke

157,343 - 08:12:38

What The Funk (feat. Danny Shah)

424,667 - 08:20:00