Jomdownloadlagu.com ♪♫
Jomdownloadlagu.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin )

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) Gratis

  • Nama: Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin )
  • Pengunggah: KakaMui
  • Lamanya: 5:45
  • Melihat: 821,536
  • Kualitas: MP3 128bps

Download Lagu Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) di Jomdownloadlagu.com mp3. Download Lagu Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) di Jomdownloadlagu.com - Download Lagu Gratis - share lagu favorit saya. Download Lagu Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) mp3 gratis. Bagi lagu ini ke teman

Lirik lagu

Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin )
Nelongso roso rasane nangis jroning atiku,
Yen kelingan esem gemuyumu..
Laras sworo gending tresno gawe kangene atiku,
Tansah eling aku ro sliramu..

Pr:
Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu,
Neng wis pestine aku du jodomu..
Pancen roso kari roso, kudu lilo nggonmu nerimo
Lilakno aku nyanding priyo liyo..

Lk:
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu,
Kegugah atiku krungu suaramu..
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno,
Mugo biso urip tentrem mulyo..

Pr:
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku,
Tak tembangne saben kangen sliramu..
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris,
Tak lakoni kanti ikhlas ati..

Lk:
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang,
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang..
Tumetes eluhku deres mili ono pipi,
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni..

Pr:
Wis lilakno aku kangmas,
Wis cukup lalekno..
Lelakon tresno iki bakal dadi crito,
Tresno waranggono..

reff:
Lk:
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu,
Kegugah atiku krungu suaramu..
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno,
Mugo biso urip tentrem mulyo..

Pr:
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku,
Tak tembangne saben kangen sliramu..
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris,
Tak lakoni kanti ikhlas ati..

Lk:
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang,
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang..
Tumetes eluhku deres mili ono pipi,
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni..

Pr:
Wis lilakno aku kangmas,
Wis cukup lalekno..
Lelakon tresno iki bakal dadi crito,
Tresno waranggono..

Lihat juga

Cari: download lagu brodin, dwonload lagu tresna waranggono, mp3 tresno warsnggono broden feat ria mustika, mp3 brodin, ria mustika mp3

Lagu terkait

SouQy - CINTA DALAM DOA VERSI KENTRUNG

147,305 - 22:06:58

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

616,259 - 03:31:26

Nisa sabyan - Ya maulana

603,627 - 04:43

Ilukki ma paboahon

106,020 - 05:00

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

201,181 - 05:21

KEHILANGAN -Firman

455,883 - 04:58

#Foto Kenangan Di Hp Ku - Rangga (LiriK) -Rangga Aditiya# Punya-Gua * RahmadHamdani :)

164,586 - 03:45

Ayah Ebit G Ade( Cover )

119,058 - 05:37

KEHILANGAN [email protected]

94,192 - 04:58

Old Town Road (I Got The Horses In The Back) [Prod. YoungKio]

40,094,427 - 01:54

Jendela Kelas Satu

43,368 - 03:41

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

16,254 - 01:01:50

GuyonWaton - Ora Masalah (New Single)

126,733 - 04:23

Berikan Pijar Matahari

56,646 - 04:07

On My Way by Alan Walker(pubg version)

136,259 - 03:26

Putri DA 3 - Doa Ku

222,024 - 05:03

Aku Ada Karena Kau Ada Radja

645,598 - 05:00

Scotty McCreery - Five More Minutes. Jon Pardi - She Ain't It. Bebe Rexha - Meant to Be (Feat. Florida Georgia Line). Chris Lane - Take Back Home Girl

415,419 - 14:08

GILAAA PECAAAHH!! JUNGLE DUTCH BASS TRONTON MANTAP JIWA

25,882 - 25:03

Boomerang - Lestari Alamku (Cover Gombloh)

137,165 - 06:33