Jomdownloadlagu.com ♪♫
Jomdownloadlagu.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Nella Kharisma - Sayang 2

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Nella Kharisma - Sayang 2 Terbaru

Download Lagu MP3

  • Nama: Nella Kharisma - Sayang 2
  • Pengunggah: [A][R][C][A]
  • Lamanya: 4:23
  • Melihat: 1,358,641
  • Kualitas: MP3 128bps

Down Lagu Nella Kharisma - Sayang 2 lagu favorit dari bulan. Down Lagu Nella Kharisma - Sayang 2 lagu terbaik tahun ini - Download Lagu - download musik gratis untuk komputer anda. Terima kasih telah mengunjungi website kami untuk mendengar musik, bersenang-senang di sini. Down Lagu Nella Kharisma - Sayang 2 mp3 gratis

Lirik lagu

Nella Kharisma - Sayang 2
Cubo rungokno tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
Ombak segoro kok saja ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam-laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedip ing moto
Wes marem atiku

Cubo rungokno tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
Ombak segoro kok saja ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungah ing atiku sepi ing atiku
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam-laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedip ing moto
Wes marem atiku

Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungah ing atiku sepi ing atiku
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam-laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedip ing moto
Wes marem atiku

Lihat juga

Lagu terkait

BTS (방탄소년단) - 작은 것들을 위한 시 (Boy With Luv) (Feat. Halsey) (Apocalypse Remix)

42,268 - 15:55:33

Kereto jowo

130,165 - 06:03:19

ALBUM BONDAN PRAKOSO & FADE TO BLACK TERBAIK 18 LAGU

616,849 - 18:48:07

Bondan prakoso&faketoblack full. Mp3

99,856 - 21:53:00

Boy With Luv

9,896 - 06:11:23

Baegod x Sbvce ft. Nate Curry - God's Gift

3,366,033 - 20:45:38

BTS: Boy With Luv (feat. Halsey)

23,646 - 08:40:03

Boy With Luv Feat.Halsey

9,672 - 05:53:49

Boy With Love - BTS

8,240 - 22:43:32

John Jenin - XPDC

14,893 - 21:19:26

Jangan nget ngetan.mp3

55,601 - 14:26:12

FDJ_EMILY_YOUNG__-_JANGAN_NGET_NGETAN_[Official_Music_Video]_|_Reggae_Version.mp3

382,601 - 14:26:12

GELANDANGAN - Sodiq Monata - Karaoke

157,343 - 08:12:38

What The Funk (feat. Danny Shah)

424,667 - 08:20:00

29,094 - 13:22:18