Jomdownloadlagu.com ♪♫
Jomdownloadlagu.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Intan Rahma - Wegah Kelangan

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan Gratis

  • Nama: Intan Rahma - Wegah Kelangan
  • Pengunggah: ade insan
  • Lamanya: 4:39
  • Melihat: 1,272,880
  • Kualitas: MP3 128bps

Download Mp3 Gratis Intan Rahma - Wegah Kelangan di Jomdownloadlagu.com mp3. Download Mp3 Gratis Intan Rahma - Wegah Kelangan di Jomdownloadlagu.com - Download Lagu - share lagu favorit saya. Penulis dukungan dan seniman dengan berbagi lagu ini. Download Mp3 Gratis Intan Rahma - Wegah Kelangan mp3 gratis

Lirik lagu

Intan Rahma - Wegah Kelangan
Rungokno Jerit Atiku Iki
Sing Bingung Noto Roso Ning Ati
Pengenku Koe Ngerti Sek Tak Pikir Saiki

Tulung Koe Aja Salah Tompo
Ojo Mbok Pikir Aku Ngeliyo
Kabeh Iki Kahanan
Ra Iso Neruske Katresnan

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Ora Ono Niat Nglarani Atimu
Rungokno Aku Senajane Aku Sing Kleru
Tak Akoni Pancen Gede Roso Tresnoku
Yo Mung Kanggo Awakmu
Cukup Pisan Iki Koe Loro Ati
Ora Tak Baleni Anggonku Nglarani

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Mung Kependem Roso Tresno
Bebarengan Ora Bakal Dadi Nyoto
Pengen Langgeng Yo Kui Karepmu
Nanging Wong Tuaku Ora Setuju

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Lihat juga

Cari: mp3 via vallen bagai wegah kelangan, donload lagu mp3 kelangan2, download lagu intan, download lagu ojo nangis mergo lungokku, wegah kelangan mp3, download lagu mbien kowe seng wegah

Lagu terkait

SouQy - CINTA DALAM DOA VERSI KENTRUNG

147,305 - 22:06:58

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

616,259 - 03:31:26

Nisa sabyan - Ya maulana

603,627 - 04:43

Ilukki ma paboahon

106,020 - 05:00

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

201,181 - 05:21

KEHILANGAN -Firman

455,883 - 04:58

#Foto Kenangan Di Hp Ku - Rangga (LiriK) -Rangga Aditiya# Punya-Gua * RahmadHamdani :)

164,586 - 03:45

Ayah Ebit G Ade( Cover )

119,058 - 05:37

KEHILANGAN [email protected]

94,192 - 04:58

Old Town Road (I Got The Horses In The Back) [Prod. YoungKio]

40,094,427 - 01:54

Jendela Kelas Satu

43,368 - 03:41

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

16,254 - 01:01:50

GuyonWaton - Ora Masalah (New Single)

126,733 - 04:23

Berikan Pijar Matahari

56,646 - 04:07

On My Way by Alan Walker(pubg version)

136,259 - 03:26

Putri DA 3 - Doa Ku

222,024 - 05:03

Aku Ada Karena Kau Ada Radja

645,598 - 05:00

Scotty McCreery - Five More Minutes. Jon Pardi - She Ain't It. Bebe Rexha - Meant to Be (Feat. Florida Georgia Line). Chris Lane - Take Back Home Girl

415,419 - 14:08

GILAAA PECAAAHH!! JUNGLE DUTCH BASS TRONTON MANTAP JIWA

25,882 - 25:03

Boomerang - Lestari Alamku (Cover Gombloh)

137,165 - 06:33